Kosár tartalma:
A kosár tartalma jelenleg üres!
Kosár tartalma       ●     Kassza

Adatvédelem

 

A Felhasználó által vásárlása során/regisztrációkor megadott adatokat a Szolgáltató bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha azt jogszabály, vagy hatósági, bírósági határozat kötelezővé teszi.

Felhasználó hozzájárul, hogy vásárláskor megadott e-mail címét Szolgáltató új weboldalának indítása esetén a Felhasználó tájékoztatás céljából felhasználja.

Felhasználó hozzájárul, hogy Hírlevélre feliratkozás esetén Szolgáltató a megadott e-mail címen napi rendszerességgel tájékoztassa a Honlap ajánlatairól. A hírlevél fogadást Felhasználó bármikor megszűntetheti.

A Felhasználó felhatalmazza a Szolgáltatót, hogy a megrendelése teljesítése érdekében termék beszállító, szolgáltatást nyújtó partnereinek átadja a rendeléshez kapcsolódó személyes adatait azzal, hogy a termék beszállító partnerek a Szolgáltató által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

A Szolgáltató nem tekint bele a Felhasználó személyes adataiba, egészen addig, míg erre törvény, jogszabály nem kötelezi, vagy érdekeinek védelme meg nem kívánja.

Felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

HOMANN ERIKA

 16ef3c313735798d39ee4e3f084c7dd1 best

 Viszonteladóknak

Ha szeretnéd az ékszereinket te is értékesíteni regisztrálj viszonteladónak.

 article5

Széles mosoly garancia

Minden nálunk forgalmazott ékszerre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk.

 

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed van, vagy elakadtál a rendeléssel lépj velünk kapcsolatba itt !