Kosár tartalma:
A kosár tartalma jelenleg üres!
Kosár tartalma       ●     Kassza
PRODUCT_FILTER_HEADER
Szín
Ár
Egyedi érték:
-
Rendezés:
Mennyiség oldalanként:

Bizsu fülbevaló


Bizsu fülbevaló

            Manapság egyre nagyobb megbecsülésnek örven a bizsu fülbevaló, ami nem csoda, mivel egészen különleges darabokra lelhetsz közöttük. Néhány anyag könnyebben megmunkálható, jobban variálható, könnyebben kezelhető, mint a nemesfémek vagy a gyöngy esetleg drágakövek. Az sem elhanyagolható, hogy olcsóbban hozzájuthatsz egy tökéletesen elegáns vagy éppen vagány bizsu fülbevalóhoz, mint egy aranyból vagy smaragdból készült csodához.

            Csodákat bizsu alapanyagokból is lehet készíteni, lényeg, hogy a forma, a szín és az anyag összhatása különleges legyen. Az ékszerkészítők erre törekedve állítanak elő szebbnél szebb daraboka, melyek pont olyan ékes kiegészítői lehetnek egy-egy öltözéknek, mint más nemesfém ékszerek.

            Számos ember allergiás a nemesfémekre, viszketni, égni kezd a füle tőlük. Általánosan ajánlott megoldás a színtelen körömlakkal való kezelés, ami úgy néz ki, hogy a fülbevaló bőrrel érintkező részeit bekenik átlátszó körömlakkal, így az védőréteget képez a két felület között és a fém nem irritálja a fület. Ez a módszer sajnos nem hatékony. A bizsu fülbevaló ilyen esetben megmentőként elővehető és már számos olyan darab létezik, mely ránézésre felveheti a versenyt igazi, nemesfém vagy drágakő társaival.

            Előfordul azonban az is, hogy pont a nem nemes anyagok váltanak ki irritációt. Első fülbevalónak általában egy kicsi arany karikát szoktak használni a kislányoknál. Aki nem viselt még bizsut vagy aranyat, esetleg ezüstöt, az élesített viselés előtt, hordja egy napon keresztül otthon. Így elkerülhető a kellemetlenség nyilvános helyen, társaságban. Valószínűleg senki nem érezné felhőtlenül jól magát, miközben ég a fülcimpája vagy meglátta a tükörben, hogy szörnyen bepirosodott.

            Hétköznapi vagy kimozdulós estéken is kiváló viselet a jól megválasztott bizsu. Kombinálhatod a színeket, a formákat és egyedi külsőt kapsz eredményül. Rengeteg vad vagy éppen bohókás darabot lehet találni, de kimondottan szépek is akadnak bőven. Találd meg a stílusodnak legmegfelelőbb bizsu fülbevalókat és nem lesz gondod azzal, mit tegyél a füledbe egy séta vagy egy kávézói beszélgetés alkalmával.

            Minden ékszernek meg vannak a maga sajátosságai. Különböző alakúak, sőt más-más motívumokat tartalmaznak. Régen az embereknek nem volt módjuk a divatot követni, de mára ez megkerülhetetlen része sokak mindennapjainak. A divat manapság a bizsu fülbevalót éppúgy elfogadottnak tartja, mint a drágább anyagból készült, klasszikus ékszereket, sőt, már a kifutókon is megjelentek a műanyagból, egyszerű fémből vagy éppen tollakból, ruhaanyagból készült darabok.

            Nem is olyan rég a különböző, színesebbnél színesebb madártoll vagy fa fülbevaló volt nagy divat, most pedig Magyarországon, a népies motívumok újraéledése miatt a porcelán, kerámia anyagok is hódítanak. Általánosan elterjedt a kicsi, pontszerű bedugós fülbevaló, mely általában egyszínű kicsi kő vagy jól megcsiszolt műanyag. Egyszerű viselet, kimondottan olcsó, rengeteg fel lehet halmozni belőle, és minden ruhához van megfelelő színű. Sportolásnál is ideális, nem zavaró, ritka esetben esik ki.

 16ef3c313735798d39ee4e3f084c7dd1 best

 Viszonteladóknak

Ha szeretnéd az ékszereinket te is értékesíteni regisztrálj viszonteladónak.

 article5

Széles mosoly garancia

Minden nálunk forgalmazott ékszerre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk.

 

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed van, vagy elakadtál a rendeléssel lépj velünk kapcsolatba itt !