Kosár tartalma:
A kosár tartalma jelenleg üres!
Kosár tartalma       ●     Kassza
A bizsu fülbevalókról általában

 A bizsu fülbevalókról általában

 

 A fülbevalót szinte minden leány, nő, hölgy, asszony szereti. Éppen ezért bőséges a választék belőlük az ékszer és bizsuboltok polcain. Sokan kedvelik, ha a gyűrűjük, nyakláncuk, gyűrűjük harmóniában van egymással, és mondjuk, ugyanaz a kő köszön vissza mindegyik darabon.

 

Az úgynevezett beszúrós fülbevalóknál figyeljünk arra, hogy ne legyen se túl laza (ekkor a hátsó bedugó rész könnyen lecsúszhat és elveszhet), és ne legyen túl szoros sem, mert a fül és a bedugó közé befülledhet a fül és gyulladás alakul ki. Különösen így van ez a bizsu fülbevalóknál azok esetében, akik fém érzékenyek. Sajnos akinek ilyen problémája van, annak kerülni kell a bizsu fülbevalók viselését,de jó hír: E sorok írója is fémallergiás, és nem szabad feladni! Próbálkozni kell, ugyanis nem minden bizsu fülbevaló anyaga egyforma, és lehet, hogy az egyik fémre allergiásak vagyunk, a másikra nem. Jómagam is megtaláltam azt a bizsu fülbevalót, ami nem okoz allergiás reakciót és bátran viselhetem.

A bizsu fülbevalók kínálata igen széles: létezik beakasztós, beszúrós, ékszerkapcsos, francia kapcsos fülbevaló és klipsz. Ki-ki a maga kedve és ízlése szerint válogathatja ki a számára leginkább megfelelőt, a legkényelmesebbet. A klipsz azoknak lett kitalálva, akiknek nincs kilyukasztva a fülük, vagy ha ki is van, alkalmi viseletként az adott darabot szeretnék használni. A klipszek esetében arra kell ügyelnünk, hogy a használattól esetleg meglazult csatrész miatt el ne hagyjuk az ékszert.

Van, amelyik kevésbé biztonságos megoldás, mint pl. a bekasztós, és van ami úgymond atombiztos, mint például a franciakapcsos fülbevaló. Akármelyik fajtát választjuk is, vigyázzunk arra, hogy a ruháink le és felhúzásakor nehogy beakadjon abba, és kiessen.

Bármelyik modell áll közel hozzánk, az biztos, hogy a jól megválasztott bizsu fülbevalók hosszú időn át örömünkre szolgálnak.

 16ef3c313735798d39ee4e3f084c7dd1 best

 Viszonteladóknak

Ha szeretnéd az ékszereinket te is értékesíteni regisztrálj viszonteladónak.

 article5

Széles mosoly garancia

Minden nálunk forgalmazott ékszerre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk.

 

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed van, vagy elakadtál a rendeléssel lépj velünk kapcsolatba itt !