Kosár tartalma:
A kosár tartalma jelenleg üres!
Kosár tartalma       ●     Kassza
Az ékszer nem csak egy kiegészítő, társ is

Az ékszer nem csak egy kiegészítő, társ is

 

 

Maga a szó, szinte mindenkinek mást és mást jelent. Sajátos értelmezései vannak, hiszen jelentése is többrétű, ezért sok féleképpen használjuk, de érdemes arra figyelni, hogy éppen milyen szókörnyezetben halljuk, olvassuk, hiszen értelme is annak megfelelő. Persze leginkább ténylegesen azt jelenti, amit. Az ékszer szó valóban ékszert jelent, de az ékszer személytől függően lehet bármi, ami nem igazán egy „valódi”ékszer” de valakinek bármi az lehet. Vagyis értelmezheti annak. Lehet egy kedvenc mobiltelefon, egy öleb, egy unoka, gyermek, egy autó, ergo: bárki és bármi lehet bárkinek ékszer.

 

 

Nos, azért alapjáraton az ékszer, mint szó, leginkább a nemesfémekre, drágakövekre értendő, hiszen nyelvtanilag is leginkább ez az elfogadott verzió. A nemesfém ékszereknek több válfaja létezik, de nem nagy ördöngösség megkülönböztetni őket, ha más miatt nem is, de a színűk végett biztosan sikerülni fog. Egy-két darabtól eltekintve, mint például az ezüst, fehérarany, és platina, melyek mind a fehér színre hajaznak.

De ott van az arany, bronz és réz is, amit a nem szakavatott szem oly bugyután össze képes keverni. Na, jó, nem minden esetben. Viszont az ezekből készült ékszerek már sokszor annyira hasonlóak, hogy valóban szükséges némi ismeret, vagy szakember segítsége, hogy megbizonyosodhassunk afelől, hogy nyakláncunk, gyűrűnk, fülbevalónk valódi nemes fémből készült-e. Ma már olyan profi szinten készítenek hamisítványokat, hogy valóban nem egyszerű azoknak a felismerése szabad szemmel, és némelyik annyira remekül sikeredett, hogy még szebb is, mint az, amelyikről koppintották.

 

A Swarovski ékszerek például a világon az elsők a bizsu kategóriában, olyannyira, hogy éppen ezeket próbálják leginkább klónozni. Több-kevesebb sikerrel. Közöttük is megtalálhatóak azok az ékszerek, melyeket engedéllyel, az anyacég hozzájárulásával készítenek és dobnak piacra.

A mai ékszerpiacon szinte minden nagyobb világmárka jelen van, közben folyamatosan bővítik, színesítik kínálatukat, az éppen aktuális trendnek megfelelően, hiszen itt is érvényes az úgynevezett farkastörvény, és nem igazán vannak tekintettel egymásra, hacsak az érdekeik azt meg nem kívánják. Előfordul azonban, hogy két, nagy márkanév összeáll, és egy közös kreációval rukkolnak elő, ami egyértelműen mind a két fél számára maximálisan előnyös.

 

Az ékszerpiac azért kiváltságos ebben a hierarchikus harcban, mert azt egyszerre többen is akarhatják, emiatt kényelemi szituációban van. Övé a döntés, ő lehet a karmester. Egy Swarovski ékszerért szívesen harcba száll bármelyik ruhatervező cég, vagy egyéb kiegészítőket gyártó nagyvállalat, hiszen a siker előre tudhatóan kódolt. Sem csalódás, sem anyagi kár tutira nem jelentkezhet, mivel mindkét csapat tökéletesen ismeri a másik munkásságát, éppen ez az a motiváció, ami miatt együttes erővel indulnak a csatába. A Swarovski ékszerekkel fémjelzett bármilyen típusú ruha, cipő, táska, és egyéb kiegészítő, 100%-os megtérülést és biztos piacot nyit annak, aki éppen társul szegődik mellé egy-egy kölcsönösen hasznos egyesülés erejéig.

 

 

 

 

 

 

 

 16ef3c313735798d39ee4e3f084c7dd1 best

 Viszonteladóknak

Ha szeretnéd az ékszereinket te is értékesíteni regisztrálj viszonteladónak.

 article5

Széles mosoly garancia

Minden nálunk forgalmazott ékszerre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk.

 

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed van, vagy elakadtál a rendeléssel lépj velünk kapcsolatba itt !