Kosár tartalma:
A kosár tartalma jelenleg üres!
Kosár tartalma       ●     Kassza
Japán kristály – ékszer vagy kefir gomba?

Japán kristály – ékszer vagy kefir gomba?

 

 

Ha azt a kifejezést halljuk, hogy japán kristály, mindannyian valami különleges, keleti ékszerre gondolunk, amit többnyire a japán lányok hordanak, a gésák nyakát, ujját, kezét, haját ékesítik, és a japán asszonyok, lányok szépségét hivatott növelni.

 

Nos, igaz is meg nem is. Ha rákeresünk az interneten, akkor a japán kristályra a keresőnk egy teljesen más dolgot ad ki, méghozzá a japán kristálygombát. A japán kristály tulajdonképpen egy úgynevezett kristálygomba, más néven vízi kefir, egyfajta étrend kiegészítő.

Baktérium és gombafajtákat tartalmaz, melyek helyreállítják az emberi szervezetben a felborult bélflóra egyensúlyát, egyfajta probiotikum. Rendszeres fogyasztása nem hogy nem ártalmas, de kifejezetten hasznos, és ha már a gyomor-bélrendszeri problémáinkat képes rendbe tenni, ez a jótékony hatás magára a kedélyállapotunkra is jó hatással van.

 

Azonban egy ékszerekkel, kristályokkal foglalkozó oldalon nyilvánvalóan nem erről a fajta japán kristályról akar olvasni a látogató, hanem valami csillogó-villogó ékszerről, gyöngyről, kristályról, minden olyan nemesfém vagy bizsu ékszerről, mely minket,nőket ejt rabul évezredek óta.

 

A japán kristály nagy valószínűséggel a japán gyöngy nagytestvére, amely már nem műanyagból, fából, egyéb anyagból készül, hanem kristályból, ebből a nemes anyagból.

 

Ki ne fűzött volna gyermekkorában gyöngyöt? Szerintem még a fiúk is próbálkoztak vele anno. Néhány évtizeddel ezelőtt, a mi gyerekkorunkban ezek a gyöngyök még filléres, indiai vagy koreai gyöngyök voltak, ha cseh gyöngyökhöz jutottunk, az már Kánaán volt. Ugyanekkor Japánban 1940-1950 körül létrejött két gyár, egész pontosan Hiroshimában, ezek ma már fogalommá nőtték ki magukat, a nevük Miyuki és Toho. Eleinte mindkét cég  üveggyöngy manufaktúra volt, mára azonban már  az  apró gyöngyök Mekkája. Az itt gyártott gyöngyök a gyöngyök királynői, minden bizonnyal kristályból is készülnek itt dísz gömböcskék, fűznivalók, s ezek az úgynevezett japán kristályok.

 

Ezen gyöngyök érdekessége, hogy szinte teljesen egyformák. A gyöngyfűzők, ékszerkészítők nagyon szeretik a japán gyöngyöket, szívesen dolgoznak vele, szebbnél szebb ékszerek, fülbevalók, nyakékek és karkötők készülnek ezekből. A japánokra jellemző szín és mintavilág hivatott a japán vonalat erősíteni ezekben az ékszerekben.

 

Vannak különös ékszerek, ilyen egy nyaklánc, melyet az interneten is megtalálunk: Swarovski kristály van japán gyöngybe foglalva. Igazán merész és határozott stílusra vall, azonban szépsége lenyűgöző.

 

A japán kristály ékszer a szépségünket képes karbantartani, fényünket emeli, eleganciát kölcsönöz, és öltöztet, szemben a japán kristálygombával, mely az egészségünket tartja karban. Akárhogy is van, a japán kristály így is, úgy is minket szolgál, akár kívül, akár belül „viseljük” azt.

 

 16ef3c313735798d39ee4e3f084c7dd1 best

 Viszonteladóknak

Ha szeretnéd az ékszereinket te is értékesíteni regisztrálj viszonteladónak.

 article5

Széles mosoly garancia

Minden nálunk forgalmazott ékszerre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk.

 

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed van, vagy elakadtál a rendeléssel lépj velünk kapcsolatba itt !