Kosár tartalma:
A kosár tartalma jelenleg üres!
Kosár tartalma       ●     Kassza
Swarovski karkötő

Swarovski karkötő

Napjainkban főként a nők viselnek ékszereket, ám szép számban akadnak olyan férfiak is, akik nem vetik meg a gyűrűket, nyakláncokat és karláncokat sem. Jó hír, hogy a Swarovski kövekkel ékesített ékszereket immáron nem csak a nők viselhetik büszkén, hanem a férfiak is, hiszen számos olyan ékszer van a világhírű cég kínálatában, amelyet akár férfiak is bátran viselhetnek. A legkedveltebb férfi Swarovski ékszerek közé tartoznak a karkötők.

A Swarovski karkötő ugyanis, olyan mesterien lett megalkotva, hogy egy elegáns férfi ruhatárába is könnyedén beilleszthető. A női karkötők pedig, a hölgyek meseszép kiegészítői lehetnek. Szeretnéd meglepni a párodat egy szép ékszerrel? Netán egy kedves baráti házaspárnak szeretnél ragyogó ékszert ajándékozni?

Akkor azt javasoljuk, hogy válassz saját részre, vagy akár ajándékba egy férfi, illetve egy hozzá illő női Swarovski karkötőt. Párban ajándékozva még nagyobb hatást érhetsz el a mesés ékszerekkel. A megajándékozott pár, összetartozásuk jelképeként is viselheti majd a szikrázó szépségű Swarovski karkötőt. A Swarovski karkötő önmagában is eleganciát, örökkévalóságot és luxust sugároz, párban viselve pedig, még inkább érvényesülhet a mesterien kivitelezett ékszerek szépsége. 

 16ef3c313735798d39ee4e3f084c7dd1 best

 Viszonteladóknak

Ha szeretnéd az ékszereinket te is értékesíteni regisztrálj viszonteladónak.

 article5

Széles mosoly garancia

Minden nálunk forgalmazott ékszerre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk.

 

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed van, vagy elakadtál a rendeléssel lépj velünk kapcsolatba itt !