Kosár tartalma:
A kosár tartalma jelenleg üres!
Kosár tartalma       ●     Kassza

kristályos ékszerek - KRISTALY_SLOGAN

Japán kristály – ékszer vagy kefir gomba?

Japán kristály – ékszer vagy kefir gomba?

 

 

Ha azt a kifejezést halljuk, hogy japán kristály, mindannyian valami különleges, keleti ékszerre gondolunk, amit többnyire a japán lányok hordanak, a gésák nyakát, ujját, kezét, haját ékesítik, és a japán asszonyok, lányok szépségét hivatott növelni.

 

Nos, igaz is meg nem is. Ha rákeresünk az interneten, akkor a japán kristályra a keresőnk egy teljesen más dolgot ad ki, méghozzá a japán kristálygombát. A japán kristály tulajdonképpen egy úgynevezett kristálygomba, más néven vízi kefir, egyfajta étrend kiegészítő.

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Kristályos web áruház

Kristályos web áruház

 

 

Mi nők, alapjáraton nagyon szeretünk shoppingolni, ez tény! Gondolom te is éppen így vagy ezzel! Mert ugye, ilyenkor azonnal meg tudjuk fogni, tapintani az éppen kiszemelt és megvásárolandó holmikat, fel tudjuk próbálni, meg tudjuk szimatolni, értem ez alatt a parfümöket, és azonnali visszajelzést kapunk arról, hogy jól döntöttünk-e.

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
A kristály kövek gyógyítanak is

A kristály kövek gyógyítanak is

 

 

A kristály köveknek olyannyira széles a palettája, hogy még a végig nézésbe is belefáradhatunk. Persze nem tesszük, hiszen olyan csodálatosak és szépek, hogy inkább csak mindig nézegetni akarnánk. És megfogni, forgatni, viselni. Vannak köztük picik, nagyok, feketék, fehére, a színesek pedig a szivárvány minden elképzelhető színében pompáznak, sőt, akad olyan is, amelyiknek színét talán be sem tudjuk igazán azonosítani. Lenyűgöző csillogásuk bárkit képesek magukkal ragadni, és még az idő is megáll, amikor kezünkben tarthatunk egy picinyke kis kristály követ.

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
 16ef3c313735798d39ee4e3f084c7dd1 best

 Viszonteladóknak

Ha szeretnéd az ékszereinket te is értékesíteni regisztrálj viszonteladónak.

 article5

Széles mosoly garancia

Minden nálunk forgalmazott ékszerre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk.

 

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed van, vagy elakadtál a rendeléssel lépj velünk kapcsolatba itt !