Kosár tartalma:
A kosár tartalma jelenleg üres!
Kosár tartalma       ●     Kassza

kristályos gyűrű - KRISTALY_SLOGAN

Japán kristály – ékszer vagy kefir gomba?

Japán kristály – ékszer vagy kefir gomba?

 

 

Ha azt a kifejezést halljuk, hogy japán kristály, mindannyian valami különleges, keleti ékszerre gondolunk, amit többnyire a japán lányok hordanak, a gésák nyakát, ujját, kezét, haját ékesítik, és a japán asszonyok, lányok szépségét hivatott növelni.

 

Nos, igaz is meg nem is. Ha rákeresünk az interneten, akkor a japán kristályra a keresőnk egy teljesen más dolgot ad ki, méghozzá a japán kristálygombát. A japán kristály tulajdonképpen egy úgynevezett kristálygomba, más néven vízi kefir, egyfajta étrend kiegészítő.

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
A kristály ékszerek küldetése

A kristály ékszerek küldetése

 

 

 

 

Ezek a szép és csinos ékszerek szinte kivétel nélkül antiallergén anyagból készültek, ezáltal nem okoznak semmi féle bőrirritációt, vagy egyéb kiütést testünk semelyik részén, tehát bátran hordhatjuk őket. Leginkább 925-ös karátszámú ezüstből csinálják, vagy nikkelmentes rézötvözetből, amit arannyal, fehér arannyal vonnak be. Kínálatuk olyannyira széles, hogy a felsorolás is hosszú időbe telne, és a tejesség igénye nélkül a végére sem tudnánk érni.

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Swarovski kristályos gyűrű

Swarovski kristályos gyűrű

Közeledik a Valentin nap, de nem tudod, hogy milyen ajándékkal lephetnéd meg a párodat? A szívedhez közel álló hölgy szereti az ékszereket? Gyakran visel olyan ékszereket, amelyek apró, csillogó kövecskékkel vannak kirakva? A kedvesed nem veti meg az eleganciát, a minőséget és a szépséget az ékszerek területén sem? Akkor minden bizonnyal, a lehető legjobb meglepetés lehet számára egy Swarovski kristályos gyűrű, nyaklánc, fülbevaló, karkötő vagy egy teljes ékszer szett.

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
 16ef3c313735798d39ee4e3f084c7dd1 best

 Viszonteladóknak

Ha szeretnéd az ékszereinket te is értékesíteni regisztrálj viszonteladónak.

 article5

Széles mosoly garancia

Minden nálunk forgalmazott ékszerre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk.

 

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed van, vagy elakadtál a rendeléssel lépj velünk kapcsolatba itt !