Kosár tartalma:
A kosár tartalma jelenleg üres!
Kosár tartalma       ●     Kassza
PRODUCT_FILTER_HEADER
Ár
Egyedi érték:
-
Rendezés:
Mennyiség oldalanként:

Kristály fülbevaló


Kristály fülbevalók

 

            A szépen csillogó, igényes ékszerekre mindig szükség van. Pont ilyenek a nagyszerűen kidolgozott Swarovski kristályos fülbevalók. Egy kisebb, egyszerűbb kristály fülbevaló hordható hétköznapokon, egy nagyobb, feltűnőbb darab viszont alkalmi viseletként ideális kiegészítője lehet öltözékednek.

            A kristály fülbevaló élénk csillogása kiemeli a szemed színét, egy-egy megvillanása figyelemfelkeltő jelenség, és ha jól választod meg, mit mivel hordasz, a tükörből egy igazi királynő néz vissza rád. Ezt bizony mások is észre fogják venni.

            Ki ne szeretné, hogy megjelenése tökéletes és harmonikus legyen? A stílus és a variációkból adódó egyediség mindenki számra fontos, mindenki szeretne különleges lenni. A hozzád passzoló kristály fülbevaló nyomatékot ad mindannak, amit éppen képviselsz.

            Hatalmas a választék kristály fülbevalókból, az oldalon böngészve biztosan találsz a stílusodnak megfelelőt, olyat, ami passzol a ruhatáradhoz. Bár egy igazán gyönyörű darabhoz már érdemes ruhát vásárolni.

            A kristály fülbevaló olyan, mint a kristály pohár. Nyugodtan használható különösebb ok nélkül is, de kiemelt alkalmakkor igen elegáns és káprázatos kiegészítő.

            A kristály nem csak átlátszó lehet, több szín közül választhatsz. Ez igaz a formájára és a kristály nagyságára is. Vannak egyszerűbb és összetettebb ékszerek, egyszínű vagy színes csillogással, egyféle vagy többféle kőberakással. Hatalmas a választék, akár magának a fülbevalónak a formáját, típusát nézzük, akár az alapékszer díszítését vizsgáljuk, szinte végtelen kombinációval találkozhatunk. Üzletek, webshopok kínálatát éppen ezért érdemes átböngészni választás előtt vagy átnézni rendszeresen. Könnyen lehet, hogy az elsőre választottnál még szebbet találsz vagy esetleg több kihagyhatatlan darab mozgatja meg a fantáziád. Mindig vannak újak, mindig találhatsz olyan, aminek láttán megdobban a szíved és már látod is magad pont azt viselve. Mindig kell egy jó fülbevaló, minden alkalomra, minden ruhához, sminkhez és frizurához a megfelelő darab.

            Az átlátszó, sima kristály fülbevaló elegáns és kifinomult, a színese darabok viszont extravagánsabb vagy éppen kihívóbb karaktert adhatnak az aktuális viseletednek. Gyerekek számára is bőven akad, visszafogott, kedves vagy éppen mókás kis ékszer.

            Tulajdonképpen azt mondhatjuk, hogy bármely nemesfémből készült fülbevalót káprázatossá tesz egy kristály berakás. Arany, ezüst ékszereknél, de az orvosi fémnek mondott ötvözetnél is gyönyörűen hat egy jól beillesztett vagy több stílusosan válogatott kőberakás.

Az ördög a részletekben rejlik – mondják. Bizony így van ez itt is, egy rosszul választott fülbevalóval megtörik a varázs. Még szerencse, hogy a kristállyal nehéz melléfogni. Csillogása adja minden darab lényegét, ebben az egyben nem különböznek. Legalább egy pár kristály fülbevalónak lennie kell az alap fülbevalótáradban, de ha szereted a csillogást, nyugodtan halmozd el magad ilyen jellegű ékszerekkel, hiszen a ragyogás soha nem megy ki a divatból, inkább újra- és újragondolják.

 16ef3c313735798d39ee4e3f084c7dd1 best

 Viszonteladóknak

Ha szeretnéd az ékszereinket te is értékesíteni regisztrálj viszonteladónak.

 article5

Széles mosoly garancia

Minden nálunk forgalmazott ékszerre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk.

 

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed van, vagy elakadtál a rendeléssel lépj velünk kapcsolatba itt !