Bizsu nyaklánc - Kristalyplaza.eu

Bizsu nyaklánc

 

            A mai divat nagyon fontos kiegészítője a bizsu nyaklánc. Egy egyszerű trikót is buliöltözékké varázsolhatsz vele. A divat változásával a bizsuk megítélése és kinézete is sokat változott. Volt idő, mikor ritkábban használtak nemesfémet ékszerek készítésére, volt mikor a bizsu nem volt elfogadott, ám mostanában kimondottan trendinek számít.

            A bizsuknak több fajtája létezik. Fából, kőből, fémekből esetleg csontból készültek leginkább, de mostanra a műanyag és az égvilágon minden anyag felhasználható ékszerek előállítására.

            Bizsu nyakláncokat különböző anyagú gyöngyökből, szalagokból, egyszerű fémekből vagy bőrszíjakból és erre tett, ragasztott, varrt díszítőanyagokból készítenek. A műanyag gyöngy nagyon népszerű, különböző méretekkel és színekkel kombinált nyakláncot szinte mindenhez fel lehet venni.

            Gyakran használt anyag a kerámia, melyből csodaszép medálok készülnek, de a tűzzománc is elterjedt.

            A tűzzománcból készült bizsu nyakláncok egyediek és stílusosak, elkészítésük nem kimondottan bonyolult, akadnak, akik otthon csinálnak ilyesmit. Eredetileg képzőművészeti technika volt, már Bizáncban is alkalmazták. Gyönyörű színeket és fényeket lehet előcsalogatni a tűzzománccal.

            Ha nem akarsz túl drága vagy szokványos ékszert, esetleg mindig mást veszel fel, válogass a bizsuk között, szerezz be minél több darabot, hogy ne legyen unalmas az öltözéked és mindig fel tudd dobni valami ujjal, valami extrával, valamivel, ami igazán te vagy. A bizsuk divatja is nagyon gyorsan változik, de klasszikus darabokat és a nagyon extravagáns bizsu nyakláncokat bármikor hordhatod, azok nem mennek ki a divatból egyhamar. Ajándéknak is kitűnő választás szép vagy éppen személyre szóló bizsu.

            Az idei trend újból a nagyméretű, határozottan feltűnő bizsu nyaklánc lesz. Tulajdonképpen megint elmondható, hogy, ami színes és kellően feltűnő, az mind trendi lesz bizsu nyakláncok terén. Ugyanakkor a saját stílus és az ahhoz válogatott nyakláncok soha nem mennek ki a divatból, ezért amellett, hogy jó dolog követni az aktuális trendet és beszerezni a legújabb darabokat, nyugodtan keresgélj a saját stílusodnak megfelelő nyakláncokat is, mivel az egyediség mindig jól néz ki.

            Egyre nagyobb teret hódítanak az alternatív anyagokból készült ékszerek, úgyhogy egyáltalán nem kell ragaszkodni az arany vagy ezüst lánchoz, nyugodtan rakj fel műanyagot, üveget vagy éppen csipkét, fát a nyakadba. A bizsuk csodásan kombinálhatók is más ékszerekkel, úgyhogy az sem baj, ha nem akarsz megválni arany nyakláncodtól. Bőven találhatsz olyan bizsut, ami összhangban van vele és együtt is viselheted őket.

            Újra és újra divatba jönnek a hosszú, akár köldökig érő bizsuk és az, hogy ezeket egymással kombinálva hordjuk. Például nyugodtan feltehetsz három nyakláncot is, lényeg, hogy valamilyen módon passzoljanak egymáshoz. Lehet az egyik hosszabb, a másik rövidebb, a lénye, hogy legyen egy közös jellemzőjük.

            A lehetőségek a fantáziádra vannak bízva, nyugodtan kísérletezz és légy kreatív, manapság ez a legnagyobb divat.

Nincs termék ebben a kategóriában.