Bizsu ékszerszettek - Kristalyplaza.eu

Bizsu szettek

 

            Szereted, ha a rajtad lévő dolgok passzolnak egymáshoz? Soha nem lépsz ki az utcára úgy, hogy a cipőd ne lenne összhangban a táskáddal? Nem hordasz ékszert sem úgy, hogy ne egy témára fűzd fel a hordott kiegészítőket? Ez esetben a bizsu szettek megkönnyítik a dolgod. Míg arany, ezüst vagy egyéb ékszerekből nem éppen pénztárcabarát dolog rövid idő alatt egész halommal begyűjteni, addig a bizsukból egyszerre akár többet is vásárolhatsz. Természetesen a bizsu szett is van olyan szép, mint a nemesfémből, kristályból készült ékszer együttesek, de jóval olcsóbban beszerezhető.

            Igazából manapság ki ne szeretné a bizsut? Csodálatosan feldobható vele egy egyszerű top is vagy a fülbevalóddal kifejezhetsz valamit, ami számodra fontos. Rengeteg lehetőséget rejt, egyediséget ad és annyiszor cserélgeted, ahányszor csak akarod. Például egy arany ékszer sokaknál örök darab, de emellé nem árt, ha néha elcsábulsz egy-egy bizsutól.

            A bizsuk sokfélék lehetnek, azért az olcsóság emlegetése mellett fontos megjegyezni, hogy a bizsuk között szép számmal akadnak igazán drága, egyedi vagy nagyon különleges darabok, melyek ára van olyan borsos, mint a nem bizsu társaié. A bizsut még véletlenül sem szabad az ócskasággal egyenértékűnek tekinteni. Mára szinte minden elegánsa helyen találsz bizsukat is.

            Itt is igaz, hogy megjelenésed harmóniája függ attól, mennyire cseng össze az általad viselt öltözet minden darabja. A bizsuknál különösen igaz, hogy a szettek darabjai sokszor nem egyformák, inkább egy téma köré csoportosulnak. Ennek oka, hogy a felhasznált anyagok széles skálán mozognak, végtelen számú lehetőséget teremtve a képzelőerőnek. Valamely színek együttese vagy éppen egy evőeszközkészlet darabjai is alkothatják a bizsu szetteket, melyek így is harmóniában vannak egymással, egyértelműen látszik, hogy egymáshoz illő darabokat viselsz.

            A bizsu szettekről általános következtetést levonni nem lehet. Megítélésük igen sokféle. Régebben nem volt nagy presztízse a bizsunak, de ma a kifutókról is visszaköszönnek, konkrétan ma a divat szinte megköveteli a látványos bizsuk viselését. Elmondható, hogy egy jól kiválasztott bizsu szett alkalmas komolyabb eseményeken való megjelenésre is. A legelterjedtebb azonban, hogy a hétköznapokban vagy akkor vesszük fel őket, mikor buliba, nyaralni, összejövetelekre, munkába megyünk.

            Érdemes több bizsu szettet tartani, mert sok esetben egymással jól kombinálhatók. Nem kell mindig a megszabott keretek között mozogni. Némi fantáziával és ízléssel egészen különlegessé teheted a megjelenésed, ha különböző bizsu szettekből állítasz össze magadnak egy egyedi válogatást. Azért arra figyelj oda, hogy legyen valami közös az összepasszított ékszerekben vagy teljes mértékben legyenek mások. Egységet vagy kontrasztot teremteni ugyanúgy lehet ízléses és különleges.

            A bizsu szettek ugyanolyan jó ajándékok, mint más ékszerek. Személyre szabott választással különleges ajándékot adhatsz bizsukból és mivel a választék hatalmas, a válogatásnál könnyebb dolgod van. Többféle színben ugyanaz a forma, vagy éppen milliónyi állatfigura, betű, virág egyéb szimbólum található a bizsuk között.

Csökkenő irány beállítása
Nézet Rács Lista

3 tétel

db/oldal
 1. Rating:
  0%
  Krum - Bizsu statement nyaklánc és fülbevaló
  Akciós ár 4 151 Ft Normál ár 5 930 Ft
 2. Rating:
  0%
  Glamor - Bizsu statement nyaklánc és fülbevaló
  Akciós ár 5 313 Ft Normál ár 7 590 Ft
 3. Rating:
  0%
  Divatos arany színű szett, medál és fülbevaló, cirkónia kristállyal
  Akciós ár 5 194 Ft Normál ár 7 420 Ft
Csökkenő irány beállítása
Nézet Rács Lista

3 tétel

db/oldal

Bizsu szettek választék

A kristályplaza.eu Bizsu szettek webáruházában minden hétköznapi és ünnepi alkalomra megtalálod a legszebbeket!

A bizsu teret enged a fantáziádnak és a személyiségednek. Ne fogd vissza magad!

Bizsu szett típusok a webáruházban

 • Krum bizsu szett
 • Divatos bizsu szettek
 • Virágos bizsu szettek
 • Arany színű bizsu szettek

Minden hangulathoz, minden ruhádhoz külön bizsu szett illik. Mutasd meg az egyéniséged!

 

Bizsu szett vásárlás

A bizsu szett vásárlása gyors és egyszerű. Csak válaszd ki a legjobbat és véglegesítsd a rendelést.

Fizetési módok:

 • Utánvét
 • Bankkártyás fizetés
 • Előre utalás

18 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Elérhetőség:

Telefon: +3620 506 3438

Email: info@kristalyplaza.eu