A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

BLOG

 1. Te is kevesebb ékszert viselsz télen? Mutatjuk az okokat!

  A téli hónapokban rendszerint megváltoznak a bőrápolási szokások, és az öltözködés terén is megvannak a tuti bevált darabok, amelyek nélkül nem indulnánk útnak. De mi a helyzet a kiegészítőkkel? Milyen gyakran nyúlsz a méretes fülbevalókért és a karkötőkért? Előnyben részesíted a színes kristályos ékszereket, vagy megmaradsz inkább az ezüst és a nemesacél vonalán?

  Read more »
 2. Közeledik a tavasz – Elő a nyakláncokkal és a fülbevalókkal!

  A naptár és a hőmérséklet szerinti telet már tulajdonképpen magunk mögött tudhatjuk. Igen szerencsések voltunk e tekintetben, hiszen komoly mínuszokkal tulajdonképpen nem kellett szembesülni. Ettől függetlenül mindenki várja a tavaszt. A nagykabátok lassan visszakerülnek a szekrénybe, és már sapka-sál nélkül is elviselhetők a reggelek. Ahogy egyre inkább melegszik a nappali hőmérséklet, és érezni a napsütés melegét, úgy kezdenek el sokan „bezsongani”, és érezni azt a bizonyos tavaszi pezsgést.

  Read more »
 3. Milyen színű kristályos fülbevalót válasszak?

  Stílus, háttér és alapanyag. Rendszerint e tényezőket vesszük figyelembe akkor, ha az ideális ékszert szeretnénk megtalálni. A fülbevalók esetében sincs ez másként. Hiába a megfizethető ár, ha közben nem tetszik az ékszer, vagy viszketéssel reagál bőröd az alapanyagára. A tervezett vásárláshoz szükséges anyagi háttér nélkülözhetetlen, de ez nem jelent egyet azzal, hogy százezreket kellene elkölteni az ízléses megjelenés alappilléreire. Az ékszerek egyfajta kvintesszenciáját jelentik ízlésednek, ráadásul a napjainkban elérhető alapanyagok között megfizethető és egyúttal igényes modellek is megtalálhatók.

  Read more »
 4. Kristályos nyakláncok: ez az idei trend!

  A folyamatosan változó trendek közepette sokan elfeledkeznek arról, hogy a divat követése önmagában nem jelenti egyet a vonzó megjelenéssel. A jóízlés és az igényes darabok egyaránt fontos szerepet töltenek be abban, hogy végül milyen képet látsz viszont a tükörben. A nyakláncok világában újabb és újabb modellek látnak napvilágot a tavaszi-nyári, valamint az őszi-téli szezonban. A választást a minden korábbinál szélesebb kínálat nem könnyíti meg, viszont megvan a dolognak az az előnye, hogy mindenki rábukkanhat arra a kis különlegességre, ami stílusához passzol.

  Read more »
 5. Színes vagy egyszínűen elegáns?

  Hasonlóan az öltözködéshez, az ékszerek világa is sok izgalmat kínál az arra érzékeny szemeknek. Klasszikusokról aligha beszélhetünk, hiszen már az ókori Egyiptomban is a türkiz számított nagy kedvencnek. Persze az alapanyagok tekintetében az ezüst és az arany mindig befutók, legyen szó bármelyik korosztályról. Közöttük nagy különbség adódhat az árak tekintetében, ez pedig nem elhanyagolható szempont a mai megélhetési költségek tükrében. 

  Read more »