BLOG

 1. Cirkónia nyaklánc nőknek

  Egy gyönyörű, gyémántragyogású nyakláncra vágysz, viszont nem terhelnéd le túlságosan a pénztárcádat? Mi tudjuk a megoldást! Örömmel mutatjuk be nektek a cirkónia kristályt, a gyémánt legnépszerűbb követőjét!

  A cirkónia kísértetiesen hasonlít a gyémánthoz, egy kristálytiszta és fényes, szintetikusan előállított kristály, ami kemény és hibátlan. Úgy néz ki, akárcsak a gyémánt, egy teljesen megfizethető alternatívája a méltán népszerű drágakőnek.

  A cirkónia kristályt 1973-ban, egy laboratóriumi kísérlet közben, a véletlennek köszönhetően fedezték fel. Az ékszeripar azonnal rákapott, a kristály pedig azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

  Read more »
 2. Mi a cirkónia?

  Mi a cirkónia? Gyakran találkozhatunk vele, hiszen rendkívül népszerűvé vált az ékszerek terén. A cirkónia kristályos ékszerek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, ezért méltán népszerűek.

  Ebben a cikkben utánajárunk a cirkónia titkának!

  Read more »
 3. Egyedi cirkónia nyakláncok

  A cirkónia nyakláncok felhívják magukra a figyelmet bárhol és bármikor is viseled őket! Megjelenhetsz egy bálon, egy écges rendezvényen vagy akár egy randevún. Ideális választás lehet ugyanakkor a hétköznapokban egy könnyű séta, mozizás vagy munkahelyi viselethez.

  Sokféleségének hála minden alkalomhoz találhatsz megfelelőt. Ha éppen egyedi cirkónia nyakláncra vágysz, akkor az is könnyedén megoldható.

  Read more »
 4. 5 egyedi stílusú nemesacél nyaklánc férfiaknak

  Meggyőződésünk, hogy egy igazi férfinak egy stílusosan kiválasztott nyaklánc teszi fel igazán a koronát a megjelenésére. Számunkra lényeges, hogy a kiválasztott darab megfeleljen az elvárásaidnak, hűen tükrözze egyéniségedet! Fontos, akár ajándékba, akár magunknak vásárolunk nyakláncot, feltegyük a kérdéseket: komfortosan fogjuk érezni magunkat ha hordjuk? Illik a stílusunkhoz? Variálható – e a hétköznapi illetve alkalmi ruhatárunkkal? Mi, a Kristályplaza-nál mindig igyekszünk mindhárom elvárásnak maximálisan megfelelni, kínálatunkat úgy állítjuk össze, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez, elvárásaihoz leginkább passzoló ékszert!

  Read more »
 5. Japán kristály – ékszer vagy kefir gomba?

  Japán ékszer?

  Read more »
Oldal