BLOG

 1. Nemesacél gyűrűk

  Ha olyan gyűrűt keresünk, ami szép és egyben strapabíró, akkor a nemesacél tökéletes választás.

  Ugyanakkor a nemesacél kisugrázása elég sajátos. Mondjuk ki, vagány. A nemesacél gyűrű hordható karikagyűrű helyett.

  És képes arra is, hogy megalkossa a divatos pecsét gyűrűk új generációját is. 

  Read more »
 2. 5 ékszer szett stílus, ami tetszeni fog

  Az ékszer szett megadja az alaphangulatát, az alap stílusát a megjelenésednek, és tulajdonképpen a napodnak. ezért bölcsen kell választani, és főképp, váltogatni.

  Nem lehetsz minden nap ugyanolyan, mert nem lehet minden napod ugyanolyan!

  Váltogasd az 5 ékszer szett stílust, legyél egyik nap kedves és szolid, másnap pedig vagány és színes. Harmadnap pedig legyél rejtélyes. Jó szórakozást!

  Read more »
 3. 5 fülbevaló stílus, ami tetszeni fog

  Tudtad? A fülbevaló viselése erősíti a női önbizalmat. Nem tudni pontosan, hogy miért pont a fülbevaló, talán mert a lyukasztás miatt fájdalmat kell kiállni érte. De az biztos, hogy megváltozik  a frizura, sőt, még a tartásunk is megváltozik attól, hogy fülbevalót viselünk.

  Válassz az 5 fülbevaló stílusból kedvenceket magadnak és a barátaidnak!

  Read more »
 4. 5 nyaklánc típus, ami tetszeni fog

  Itt van az ősz, itt van újra, ideje kiegészíteni a nyaklánc repertoárunkat, és csiszolni a megjelenésünket kísérő véleményt az munkatársak és ismerősök között. Legyünk változatosak, kiszámíthatatlanok, hangulatteremtők. 

  Read more »
 5. 5 gyűrű stílus, ami tetszeni fog

  A gyűrű kicsit komolyabb részét képezi a megjelenésünknek, mint bármi más. A kezünk, és rajta lévő ékszerek, hozzá tartoznak a mindennapi életünkhöz. Egy piros gyűrű rajta hagyja a nyomát azon, amit eszünk, ahogy beszélünk, és leginkább, ahogy viselkedünk. Ezért körültekintően válogassuk meg a rendszeresen hordott gyűrűinket, tudva, hogy nem csupán díszes kellékek.

  Read more »