BLOG

 1. Karikagyűrűk

  A karikagyűrűk új generációi változatosak, színesek és mintásak. Velünk vannak a dolgos munkanapokon, és más-más formában a bulikon vagy a különleges eseményeken is. Az impozáns karikagyűrű akár pecsétgyűrű helyett is viselhető.

   

  Read more »
 2. Nemesacél bokalánc leendő hölgyeknek

  Évszázados rejtély övezi, hogy mi tesz egy nőt hölggyé. Volt idő, amikor a kesztyű és a napernyő, és volt, amikor a drága bunda.

  Mára megint megváltozott az értékrend, és csak sejtjük, hogy hölggyé a nőies kisugárzás és az intelligencia együttese varázsol bennünket.

  A nőies kisugárzás egyik kulcsa pedig, a leggyakrabban viselt ékszereink. Mint például a bokalánc. Megmutatom miért.

  Read more »
 3. Ékszer ajándékba

  Ékszert adni és kapni is bizsergető érzés. Ezért állandó részei a mit adok ajándékba listának, az ékszerek. Mert gyönyörűek, változatosak, és minden alkalomra és helyzetre megtalálhatjuk a megfelelőt.

  Read more »
 4. Gyöngy ékszer készítése

  A gyöngy ékszereknek sajátos hangulata van. Minden gyöngy egyedi, nincs két egyforma, így a gyöngy ékszerek is mind teljesen egyedi darabok.

  Read more »
 5. Gyöngy fülbevaló

  A gyöngy fülbevaló kortól független, örök klasszikus ékszer. A színe lehet fehér, de akár rózsaszín is. A gyöngy szimbóluma a tisztaságnak, a lelki fejlődésnek. Kiváló ajándék kislányoknak, és nagyobb hölgyeknek is.

  Read more »