BLOG

 1. Kristály fülbevaló

  A fülbevaló markánsan meghatározza a smink és felsőruházat színét és stílusát. Vagy éppen fordítva, választhatunk fülbevalót a hangulatunkhoz és a smink stílusához is.

  Egy jól megválasztott kristály fülbevaló élénk csillogást adhat a szemed színének, és aláhúzhatja a smink színeit is.

  Válasz úgy fülbevalót, hogy mindig csillogó és figyelemfelkeltő legyél.

  Read more »
 2. A nyakláncok lelke a medálok

  A nyakláncok legfontosabb része az, ami megmutat bennünket, és amit szem elé tudunk pakolni. Ezek a szépségek nem mások, mint a medálok.

  A medálok lehetnek színesek, kristályosak, szolidan ezüstösek, mindegy. A választott medálom én vagyok. És a medálom engem tükröz.

  Nézzük meg milyen medálok közül válogathatunk.

  Read more »
 3. Nemesacél ékszer szettek

  A nemesacél ékszer szett alkalmas rá, hogy kiéljük minden vágyunkat. Ha ki akarunk emelkedni a tömegből, vagy csak bulira vágyunk, válasszunk vastag, extravagáns formájú szettet. de arra is van lehetőség, hogy szolidabb verziót mutassunk meg magunkból egy hagyományosabb ékszer szett segítségével.

  Válassz magadnak és barátaidnak nemesacél ékszer szettet és élvezd a hosszú távú, megismételhető hatást, amit garantáltan kivált.

  Read more »
 4. Swarovski kristályos szettek hatása

  Amikor valami készletben, szettben van, akkor azok a darabok egész biztosan összetartoznak, összeillenek, jól mutatnak együtt. Így van ez a swarovski kristályos szettekkel, nadrág – blézer, és a blúz – mellény szettekkel is.

  Amikor valamilyen szettet viselünk, az sorvezetőként szolgálva, megkönnyíti az öltözködésünk, megkönnyíti a nap kezdését is.

  Viseljünk tehát ékszer szettet, ami megmutatja, hogyan öltözködjünk.

  Read more »
 5. Cirkónia kristályos szettek

  Ahogy azt már írtuk korábban, vannak olyan ékszer típusok, amelyek nélkülözhetetlenek egy hölgy ékszeres dobozában. Ilyenek a harmóniát, összeszedettséget, ugyanakkor könnyed eleganciát sugárzó kristályos ékszer szettek.

  Miért viseljünk cirkónia ékszer szettet? Mert vágyunk a csillogásra, mely pontosan olyan ragyogó, mint a gyémánté.

  A cirkónia szettek elérhetővé teszik számunkra a luxust.

  Read more »