Monthly Archives: July 2019

 1. Swarovski gyöngy fülbevalók

  A gyöngy fülbevaló arisztokratikus hangulatot, visszafogott kifinomultságot sugároz. Ha szeretnénk egy szikrázó fülbevalót, akkor mindenképpen swarovski kristályos lesz a választásunk. A swarovski gyöngy fülbevaló ötvözi a gyöngy eleganciáját és a kristályos szikrázást.

  Egy ilyen fülbevaló önbizalmat és sikert adhat nekünk, hiszen a gyöngy szimbólum egyik jelentése a siker. A fülbevaló elegáns alkalmakra és hétköznapi viseletre egyaránt alkalmas. A hétköznapokban érdemes hozzá illó felsőruházatot viselni, amivel erősítik egymás hatását.

  Read more »
 2. Kaucsuk gumi karkötő

  A kaucsuk gumi karkötő fiatalos és elegáns, minden korosztály megtalálja benne a maga választását. A kaucsuk gumi, előnyös tulajdonságai miatt a kézzel készült karkötők legkedveltebb alapjának számít. lehet színesen bohókás, de találunk elegáns karkötőt is, ami a különleges eseményeken is megállja a helyét.

  Read more »
 3. Kristály fülbevaló

  A fülbevaló markánsan meghatározza a smink és felsőruházat színét és stílusát. Vagy éppen fordítva, választhatunk fülbevalót a hangulatunkhoz és a smink stílusához is.

  Egy jól megválasztott kristály fülbevaló élénk csillogást adhat a szemed színének, és aláhúzhatja a smink színeit is.

  Válasz úgy fülbevalót, hogy mindig csillogó és figyelemfelkeltő legyél.

  Read more »