Ezüst Fülbevalók - Kristalyplaza.eu

Ezüst fülbevaló

 

            Egyszerű, ám nagyszerű viselet egy gondosan kiválasztott ezüst fülbevaló. Anyagát tekintve az aranynál olcsóbb kategóriába tartozik, de kimunkáltságától és esetleges berakásaitól függően borsos ára lehet egy-egy szépséges pár ezüst fülbevalónak.

            Az ezüst már évezredekkel ezelőtt fontos fémnek számított. Csodálatosan csillogó, jól megmunkálható anyag, mely elemi formában fordul elő a természetben. Az ókorban még az arannyal egyenrangúan számított, mindkettőhöz a természetből lehetett hozzájutni. A pénzverésben már akkor fontos anyag volt és hosszú időn keresztül az is maradt. Az ékszerkészítésben szinte a felfedezésétől kezdve nagy szerepet kapott, használata hamar elterjed.

            A vegyületből való előállításának felfedezése után már csökkent az értéke, 1 kg aranynak 13 kg ezüst felelt meg. Jellemzően az arany volt a fő pénz, váltóját készítették ezüstből. A megfelelési arány az idők során sokat változott, a kilencszázas évek közepén 1 kg arany 77 kg ezüstöt ért. Mára legalább a felére redukálódott ez az arány. Azt fontos megjegyezni, hogy a két fém árbéli eltérése nem jelenti azt, hogy egy ezüst ékszer viselése kevésbé elegáns.

Az ezüst fülbevaló, színe miatt kissé ridegebb hatást kelt, mint egy arany. Néhány szetthez kitűnően illik a fehéres szürke csillogás. Kékkel kombinálva például a meleg nyári napokon üdítő látványt nyújthatsz, míg estére egy élénk fekete ruhával komoly és letisztult hatást kelt.

Az ezüst fülbevalót sokféleképpen díszítik. Különböző formákban, különbözőre munkált felülettel és más anyagokkal kombinálva is megtalálható. Kimondottan kedvelt típus a kőberakásos ékszer, mellyel az ékszer hangulatát lehet szabályozni. Egy vörösen csillogó kővel dögös, egy bronzos csillogással nőies, míg egy rózsaszín kis kövecskével kedves hangulatot áraszt. Természetesen az sem mindegy, mit viselsz hozzá.

Az ezüstből készült fülbevaló ideális ajándék, de magadat is meglepheted vele. Széles a választék, válassz arcformádnak megfelelő alakút. Ha kőberakással szeretnéd, figyeld meg, melyik szín áll jól a szemed színéhez, melyik emeli ki, esetleg melyiktől nézel ki kicsit sápadtnak. Egy apró színes csillogás a füledben egészen átalakíthatja a megjelenésed, ezért érdemes több színt, több típust beszerezni, hogy az aktuális hangulatodhoz, az aktuális alkalomra megfelelő legyen, és kitűnően mutass vele.

Egy időben véteknek számított az arany és ezüst ékszer együttes viselése, de mára ez egyáltalán nem számít. Nyugodtan hordhatsz ezüst fülbevalót akkor is, ha mindenhol máshol teljesen más anyagú ékszereket viselsz. Az ezüst nagy előnye, hogy neutrális színe miatt tulajdonképpen mindenhez passzol. A fémes csillogás nem megy ki a divatból, a nemes fémek alapvetőnek számítanak az ékszerkészítésben és sok más területen is, így ezekre mindig igent lehet mondani, ha éppen a tükör előtt kétségbeesetten keressük a szettünkhöz illő kiegészítőket.

Az ezüst fülbevaló nem fog stílusbéli vagy összhatásbéli romlást eredményezni. Megfelelő tárolás és tisztítás mellett csillogása hosszú távú. Alapdarab.

Csökkenő irány beállítása
Nézet Rács Lista

20 tétel

db/oldal
Csökkenő irány beállítása
Nézet Rács Lista

20 tétel

db/oldal

Ezüst fülbevaló választék

A kristályplaza.eu Ezüst fülbevaló webáruházban minden alkalomra, hétköznapra és ünnepre megtalálod a legszebb fülbevalót!

Fontos, hogy a fülbevaló stílusa és színe harmóniában legyen a sminkeddel és a ruháiddal.

A hétköznapokra is találsz rengeteg szépséget. De elegáns ezüst fülbevalót, csak különleges helyre vegyél fel.

 

Ezüst fülbevaló típusok a fülbevaló webáruházban

  • Ezüst pont fülbevaló
  • kristályos ezüst fülbevaló
  • Ezüst gomb fülbevaló
  • Logó ezüst mintájú fülbevaló
  • Szivecskés ezüst fülbevalók
  • Elegáns ezüst fülbevaló
  • Színes ezüst fülbevaló

Mindegyik változatos formákban és stílusban vár Rád!

Ezüst fülbevaló vásárlás

A fülbevaló vásárlása gyors és egyszerű. Csak válaszd ki a leginkább tetsző fülbevalókat és véglegesítsd a rendelést.

Fizetési módok:

  • Utánvét
  • Bankkártyás fizetés
  • Előre utalás

18 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Elérhetőség:

Telefon: +3620 506 3438

Email:info@kristalyplaza.eu