A rendeléseket 1 munkanapon belül, szépen díszcsomagolva szállítjuk ki.

Gyűrűk - KristályPláza.eu

Gyűrűk széles választéka!

Ragyogó csillogású, több ezer különféle stílusú, formájú és színű gyűrűk között válogathatsz! Kényelmes, praktikus vásárlás, megbízható szállítás!

Gyűrű kínálat

Az ekszerwebshop.hu gyűrű webáruház kínálatában több típusú gyűrű között válogathatsz!

Gyűrű típusok

 

Csodaszép színű és változatos formájú gyűrűket találsz! Türkiz, piros, rózsaszín, kék, sárga, lila, fekete, fehér színű gyűrűk. Feliratos, láncos, virág formájú, gravírozható, cirkónia köves, fa berakásos és még számos más formájú és mintázatú gyűrűk. A lehetőségek száma szinte végtelen! Minden alkalomra, hangulathoz, stílushoz találhatsz megfelelő darabot.

 

Gyűrű vásárlás

Gyűrű vásárlása az ekszerwebshop.hu gyűrű webáruházban könnyen és gyorsan megoldható. Kényelmesen otthonodból, sorban állás nélkül választhatod ki és teheted a kosárba a termékeket.

Fizetési módok

  • Utánvét – A futárnak kell fizetni, amikor a csomagot átveszed.
  • Paypal – Paypal számlára való utalás.
  • Banki átutalás – A Spalatius Hungary Kft magyarországi bankszámlájára való utalással.
  • Bankkártyás fizetés – Biztonságos felületen bankkártyáddal fizethetsz.
  • Barion – A bankkártyás fizetés másik típusa.

 

Gyűrű házhoz szállítás

A rendelést követően 1-3 munkanapon belül várható a házhoz szállítás vagy a választott csomagpontra küldés. Választhatod a gyűrű házhoz szállítását futár céggel. Cégünk a GLS futárszolgálattal küldi a csomagokat. Kérheted GLS csomagpontra, ahol 5 munkanapon belül bármikor könnyedén átveheted a csomagot. 20 000 Ft alatti megrendelések esetén minden esetben ingyenes a szállítás. 20 000 Ft alatti megrendelésnél 1250 Ft a szállítás költsége.

 

Gyűrű árak

1 595 Ft-tól 43 379 Ft-ig terjedő áron találhatsz jelenleg gyűrűket nálunk.