Horoszkóp Kollekció - KristályPláza.eu

Szűkített nézet
Vásárlási beállítások
Kategória
 1. Nyilas 2
 2. Kos 2
 3. Bika 2
 4. Ikrek 2
 5. Rák 3
 6. Oroszlán 5
 7. Szűz 3
 8. Mérleg 2
 9. Skorpió 2
 10. Bak 3
 11. Vízöntő 2
 12. Halak 2

Ezúttal valami igen különlegessel készültünk számotokra! Divattervezőnk segítségével összeállítottunk pár tematikus kollekciót. Az egyes ékszer kollekciók valamilyen témak köré csoportosulnak, mint például a nyári fesztiválok, vagy az év színe, az ultraviola. A gyűjteményekben található ékszerek színben és formában harmonizálnak, azaz összeillenek és kiegészítik egymást. Sőt, készültünk egy különlegességgel is! Kónya Ildikó asztrológus segítségével megalkottuk az ÉkszerWebshop SWAROVSKI Kristályos Horoszkópos Kollekcióját! Minden csillagjegynek megvan a saját színe és formavilága, amik teljesebbé teszik a kisugárzását és segítik a pozitív energiák áramlását. A kiválogatott ékszereinket, ha magadra öltöd, pont ezeket a pozitív energiákat és harmóniákat öltöd magadra. Minden Horoszkópos Kollekció két variációból áll!

Az egyszerűbb és olcsóbb variácó egy pár visszafogottan elegáns SWAROVSKI® kristályos fülbevalót tartalmaz, melyet egy jól mutató hátlapra erősítve szállítunk ki, s melyen szerepel, hogy az ékszer SWAROVSKI® kristályok felhasználásával készült.

IME EGY PÉLDA AZ OROSZLÁN CSILLAGJEGY ÉKSZEREIVEL 

 

Fülbevaló példa

A másik verzió egy SWAROVSKI® kristályos ékszer szett, amely a fentebb is említett fülbevalón kívül tartalmaz egy csodaszép, nemesacél láncra varázsolt eredeti SWAROVSKI® kristályt és egy csinos díszdobozt is, melyen szerepel, hogy az ékszer eredeti SWAROVSKI® kristályok felhasználásával készült.

Ékszerszett példa

 

 

Mindkét ékszervariáció az adott csillagjegynek megfelelő szín-, és formavilágot jeleníti meg és az elegáns csomagolásuknak köszönhetően tökéletes ajándékot is képezhetnek!