Kristály fülbevaló - Kristalyplaza.eu

Kristály fülbevalók

 

            A szépen csillogó, igényes ékszerekre mindig szükség van. Pont ilyenek a nagyszerűen kidolgozott Swarovski kristályos fülbevalók. Egy kisebb, egyszerűbb kristály fülbevaló hordható hétköznapokon, egy nagyobb, feltűnőbb darab viszont alkalmi viseletként ideális kiegészítője lehet öltözékednek.

            A kristály fülbevaló élénk csillogása kiemeli a szemed színét, egy-egy megvillanása figyelemfelkeltő jelenség, és ha jól választod meg, mit mivel hordasz, a tükörből egy igazi királynő néz vissza rád. Ezt bizony mások is észre fogják venni.

            Ki ne szeretné, hogy megjelenése tökéletes és harmonikus legyen? A stílus és a variációkból adódó egyediség mindenki számra fontos, mindenki szeretne különleges lenni. A hozzád passzoló kristály fülbevaló nyomatékot ad mindannak, amit éppen képviselsz.

            Hatalmas a választék kristály fülbevalókból, az oldalon böngészve biztosan találsz a stílusodnak megfelelőt, olyat, ami passzol a ruhatáradhoz. Bár egy igazán gyönyörű darabhoz már érdemes ruhát vásárolni.

            A kristály fülbevaló olyan, mint a kristály pohár. Nyugodtan használható különösebb ok nélkül is, de kiemelt alkalmakkor igen elegáns és káprázatos kiegészítő.

            A kristály nem csak átlátszó lehet, több szín közül választhatsz. Ez igaz a formájára és a kristály nagyságára is. Vannak egyszerűbb és összetettebb ékszerek, egyszínű vagy színes csillogással, egyféle vagy többféle kőberakással. Hatalmas a választék, akár magának a fülbevalónak a formáját, típusát nézzük, akár az alapékszer díszítését vizsgáljuk, szinte végtelen kombinációval találkozhatunk. Üzletek, webshopok kínálatát éppen ezért érdemes átböngészni választás előtt vagy átnézni rendszeresen. Könnyen lehet, hogy az elsőre választottnál még szebbet találsz vagy esetleg több kihagyhatatlan darab mozgatja meg a fantáziád. Mindig vannak újak, mindig találhatsz olyan, aminek láttán megdobban a szíved és már látod is magad pont azt viselve. Mindig kell egy jó fülbevaló, minden alkalomra, minden ruhához, sminkhez és frizurához a megfelelő darab.

            Az átlátszó, sima kristály fülbevaló elegáns és kifinomult, a színese darabok viszont extravagánsabb vagy éppen kihívóbb karaktert adhatnak az aktuális viseletednek. Gyerekek számára is bőven akad, visszafogott, kedves vagy éppen mókás kis ékszer.

            Tulajdonképpen azt mondhatjuk, hogy bármely nemesfémből készült fülbevalót káprázatossá tesz egy kristály berakás. Arany, ezüst ékszereknél, de az orvosi fémnek mondott ötvözetnél is gyönyörűen hat egy jól beillesztett vagy több stílusosan válogatott kőberakás.

Az ördög a részletekben rejlik – mondják. Bizony így van ez itt is, egy rosszul választott fülbevalóval megtörik a varázs. Még szerencse, hogy a kristállyal nehéz melléfogni. Csillogása adja minden darab lényegét, ebben az egyben nem különböznek. Legalább egy pár kristály fülbevalónak lennie kell az alap fülbevalótáradban, de ha szereted a csillogást, nyugodtan halmozd el magad ilyen jellegű ékszerekkel, hiszen a ragyogás soha nem megy ki a divatból, inkább újra- és újragondolják.

Csökkenő irány beállítása
Nézet Rács Lista

termék 1-30 / 935

db/oldal
 1. Swarovski kristályos fülbevaló 30644
  Rating:
  0%
  5 699 Ft
 2. Swarovski kristályos fülbevaló 30361
  Rating:
  0%
  5 447 Ft
 3. Robla - Divatos bizsu fülbevaló
  Rating:
  0%
  2 630 Ft
 4. Arany színű alma kristály fülbevaló
  Rating:
  0%
  3 980 Ft
 5. Piramis kristályos fülbevaló
  Rating:
  0%
  3 185 Ft
 6. Rács kristályos fülbevaló - Lila
  Rating:
  0%
  3 980 Ft
 7. Kristályos pont fülbevaló - Fehér
  Rating:
  0%
  2 890 Ft
Csökkenő irány beállítása
Nézet Rács Lista

termék 1-30 / 935

db/oldal