Kristály gyűrű - Kristalyplaza.eu

Kristály gyűrű

            A gyűrűviselés kezdetén csak egyszerű darabokat hordtak, ám leghamarabb a kövekkel való gyűrűdíszítés terjedt el. Manapság is a leggyakoribb, hogy egy gyűrű csodaszép kristályokkal van kirakva. A kristály gyűrű története igen régre vezethető vissza, körülbelül arra az időre, mikortól megtanulták megmunkálni a különböző anyagokat. Úgy darabolni, úgy csiszolni, hogy az hatékony és esztétikus legyen. A természetben előforduló kristályok ritkán akkorák, hogy pont egy foglalatba valók legyenek. A mai kristálygyűrűk már fejlett technológiával, nagy szakértelemmel csiszolt köveket tartalmaznak, melyek csillogása a csiszolás mértékétől függ. A kristály nagyon finom, törékeny kis dolog, szépsége talán épp ebben rejlik.

            Szinte minden nő szereti a csillogást, visel ékszereket. Kevés nő kezén nem látni legalább egy gyűrűt és valószínűleg mindenkinek van otthon jónéhány darab. Jellemző ajándék nem csak születésnapra vagy karácsonyra, hanem ballagásra, érettségire vagy diplomaosztóra is. Ezen kívül eljegyzési gyűrűnek általában kristály gyűrűt választanak, ahogy évfordulós ajándék gyanánt is gyakori.

            A kristályok gazdag színválasztékkal rendelkeznek, színük függ a kristály fajtájától, tisztaságától, de a nem természetben megtalálható, készített kristályoknál a szín is szabályozható. Éppen ezért végtelen szín ás azok végtelen árnyalata is megtalálható.

            A kristály gyűrűnél fontos szempont lehet, hogy a kristály színe kifejezzen valamit, esetleg a viselőjének egy látható tulajdonságával, mondjuk szeme színével harmonizáljon. Nem mindegy az sem, milyen öltözékhez milyen színű kristállyal díszített gyűrűt hordunk és körömlakkunkkal sem árt összhangba hozni.

            Az ékszer viselés alapvető része a mindennapjainknak. Az átlagos hétköznapokon is felékszerezzük magunkat, de ha esti programról vagy komolyabb eseményről van szó, sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk megjelenésünk ezen részére is. Rengeteg helyzet, alkalom talál ránk életünk során, melyhez külön-külön kell ruhát, cipőt és ékszert választanunk. Egy kristály gyűrű mindig megfelelő, viszont színével variálva még megfelelőbbé tehetjük.

            Nem csak egyféle kővel díszített gyűrűk léteznek. Csodálatosak tudnak lenni a különböző színű kristályokkal kirakott gyűrűk. A kövecskék összhatása egy külön hangulatot ad az ékszernek, így viselőjének is. Kék-fehér kristályokkal például friss, hűvös hatást keltünk, míg a bordó és sárga kombináció meleg, nyárias jellegű. A színek kombinációja száz és száz külön hangulatot kölcsönöz, de természetesen egyikre sem lehet kijelenti, hogy mit áraszt magából, hiszen mindenkinek megvannak a saját képzettársításai. Ezek a képzettársítások meghatározzák az ízlést is, ezért érdemes jól körülnézni a kínálatban újra és újra, mert a világgal együtt asszociációink is változnak. A divat meg pláne. Időnként a fehér, máskor a kék a trendi, ezt a gyűrűinkkel is követni tudjuk.

            Ha kristály gyűrűt hordasz, figyelj arra, hogy ne üsd neki kemény tárgyaknak és ne piszkolódjon. Nem könnyű hatékonyan és kíméletesen tisztítani. Portalanítására is érdemes ügyelni, tárold zárható, puha dobozban!

Csökkenő irány beállítása
Nézet Rács Lista

3 tétel

db/oldal
Csökkenő irány beállítása
Nézet Rács Lista

3 tétel

db/oldal

Kristály fülbevaló választék

A kristályplaza.eu Kristály fülbevaló webáruházban minden hangulatra és ünnepre megtalálod a neked való fülbevalót!

Fontos, hogy a fülbevaló stílusa és színe harmóniában legyen a frizuráddal és a hangulatoddal.

Általános szabály, hogy a rövid hajhoz egyszerűbb, nagyobb és logó fülbevalót érdemes választani.

Míg a hosszú hajhoz inkább feltűnően elegáns nem logó fülbevaló IS megfelelő.

 

Kristály fülbevaló típusok a fülbevaló webáruházban

  • Pont kristály fülbevaló
  • Nemesacél - antiallergén fülbevaló
  • Kristály fülbevaló ezüstben
  • Gomb mintájú kristály fülbevaló
  • Aranyszínű kristály fülbevalók
  • Elegáns kristály fülbevaló

Mindegyik változatos színekben vár Rád! Minden hangulathoz, minden ruhádhoz külön fülbevalót választhatsz.

 

Kristály fülbevaló vásárlás

A fülbevaló vásárlása gyors és egyszerű. Csak válaszd ki a leginkább tetsző fülbevalókat és véglegesítsd a rendelést.

Fizetési módok:

  • Utánvét
  • Bankkártyás fizetés
  • Előre utalás

18 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Elérhetőség:

Telefon: +3620 506 3438

Email:info@kristalyplaza.eu