Rendelés teljesítésének ideje és a csomag kézbesítésének ideje

Attól függően, hogy milyen ékszert rendeltél a kiszállítási idő 1-2 munkanaop vagy 9-14 munkanap. Raktáron lévő ékszerek esetében a kiszállítási idő 1-2 munkanap. Amennyiben webáruházunkból olyan ékszert rendelsz,a mely nincs raktáron, annak az elkészítési ideje a kiszállítási idővel együtt 9-14 munknap.

A rendeléseket a befizetést követően rendszerint 24 órán belül kiszámlázzuk, elkészítjük és átadjuk a futérszolgálatnak. Ezt követően a csomagot a GLS futárszolgálat előreláthatólag 1-2 munkanapon belül kézbesíti a rendelésben megadott szállítási címre.

Banki utalás során a rendelés teljesítésének ideje az utalás lekönyvelésének idejével nő. A rendelés állapotát az egyéni ügyfélfiókban való belépéssel lehet ellenőrizni, ha regisztrált vásárlóként adtad le rendelésed.

Kivételes helyzetekben a rendelés teljesítése akár 14 napig is eltarthat – ilyen kérések esetén haladéktalanul értesítjük telefonon vagy elektronikus úton. Figyelem! A rendelés kiszállításának és teljesítésének ideje nem tartalmazza a szabad-és munkaszüneti napokat, illetve az egyéb ünnepnapokat.