Swarovski kristályos fülbevalók - Kristalyplaza.eu

Ragyogó Swarovski fülbevalók

Arcformánk, szemünk színe csodálatosan hangsúlyozható egy ragyogó Swarovski fülbevalóval, mely élénk csillogásával kiemeli egyéniségünket. A Swarovski fülbevalók széles választékából minden bizonnyal találsz olyan darabokat, amiket el tudsz képzelni magadon, amihez éppen van egy jó ruhád vagy pont megfelelő lenne az esti randidra.

            A Swarovski kristállyal díszített fülbevalók kimondottan elegáns, hétköznapi vagy vicces, aranyos kivitelben is készülnek. Minden alkalomra akad megfelelő darab. A fémes csillogású, arany, ezüst vagy orvosi acél alapra pakolt egyszínű kristályok elegáns vagy csinos külsőt kölcsönöznek, a színes darabok némi vagányságról árulkodnak, míg a rózsaszín, világoskék, sárga árnyalatok és kedves formák aranyosnak hatnak. Nem csak az alkalmak, de hangulatunk is változó, ezért érdemes több ilyen jellegű ékszert beszerezni, így bármelyik lábunkkal kelünk fel reggel, mindig találunk a napunkhoz illő szépséget az ékszeresünkben. 

            A Swarovski kristályos fülbevaló időtálló darab, ám fontos vigyázni rá. Érdemes őket zárt, puha belsejű dobozban tárolni, amiben nem karcolódik és nem porosodik. Időnként töröld át egy puha száraz ronggyal, lehetőleg olyannal, ami nem szöszöl. Ezzel a megoldással eltávolítod a poros szennyeződéseket. Ha valamivel sikerült bepiszkolni, érdemes nagyon finom eszközt használni, mint például a szemüvegtisztító kendő. Ez hiába nagyon puha és finom, óvatosan kell használni.  Ha apró kristályokkal van kirakva az ékszer, célszerű egy puha kefét, esetleg fogkefét, használni, hogy a kristályok között is ki tudd tisztítani a lerakódott koszt.

      

    

Csökkenő irány beállítása
Nézet Rács Lista

termék 1-30 / 131

db/oldal
  1. Swarovski kristályos fülbevaló 8 mm
    Rating:
    0%
    8 920 Ft
Csökkenő irány beállítása
Nézet Rács Lista

termék 1-30 / 131

db/oldal