Swarovski kristályos szettek - Kristalyplaza.eu

Csodás Swarovski szettek

Mindenki szeretne összhangot teremteni önmagában, maga körül, ahogy a természet is erre törekszik. Miért ne valósítanád meg a megjelenésedben is ezt az alapvető igényt?Több módszerrel is el lehet érni az összhangot, bármely területen. Az öltözködésben a megfelelő darabok összeválogatásával, a megfelelő kiegészítők hozzáadásával és egy széles mosollyal nem lehet mellényúlni.

Nagy segítség ebben a Swarovski szett, mely több egymáshoz tökéletesen passzoló darabból áll. Ezeket viselve az ékszerek harmóniájában nem tűnhetsz szétszórtnak. Vannak hangsúlyosabb és visszafogottabb szettek is, de egyben megegyeznek. Méghozzá a csillogásban. A megfelelő ruha, cipő, smink és frizura sokkal könnyebben lehet egységes, ha a leginkább csillogó részek összecsengenek.

Nézzük miből áll általában a szett! Nyaklánc mindenképpen alaprabját képezi egy összeállításnak, ehhez jön általában egy pár, hozzá illő fülbevaló. Ritkább esetben nyaklánc és karkötő kombinációval találkozol, de a fülbevalós párosítás elterjedtebb. Második legnépszerűbb válogatás a nyaklánc és fülbevaló mellé egy karperec. A szetteknél ritka esetben tartozik bele gyűrű a válogatásba, de néha előfordul.

A Swarovski szetteknél könnyen előfordul, hogy ha van két kollekciód, tudod őket egymással is kombinálni. Az egymáshoz illő színek vagy éppen az egymástól nagyon elütő csillogás egyediséget ad a megjelenésednek. Azért ezzel vigyázni kell, legyen eléggé nagy a kontraszt vagy nagy az összhang. A kettő közötti esetben a párosítás inkább kerülendő, az pont az ellenkező hatást kelti, szedett-vedett látványt nyújt, ami egyáltalán nem vonzó.

A Swarovski ékszerek között találsz komoly, kisestélyihez való szettet, de ugyanúgy megtalálod a mindennapokban hordható, visszafogott vagy egyszerűbb, vidám darabokat is.

Csökkenő irány beállítása
Nézet Rács Lista

3 tétel

db/oldal
Csökkenő irány beállítása
Nézet Rács Lista

3 tétel

db/oldal