-25% KEDVEZMÉNY MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ ÉKSZERRE

 

Te is otthon vagy egész nap vagy munka után egyből rohansz haza? Neked is hiányoznak a plázák és az új cuccok okozta boldogság? A nagy márkák helyett szeretnél kis családi vállalkozásokat támogatni vásárlásoddal?

Mi segítünk Neked spórolni, Te pedig segíts nekünk a tavaszi nagytakarításban!

Minden raktáron lévő termékünket most 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg, a 18 000,- forint feletti rendeléseket pedig ingyen kiszállítjuk! Válogass 1-2 munkanapos szállítási határidővel megjelölt termékeink közül és használd a

 

TAKARITAS

 

kuponkódot a kedvezmény igénybevételéhez!

A 10 000,- forint feletti rendelések mellé pedig ajándékba adunk egy 50 ml-es kézfertőtlenítő gélt, hogy ne csak divatos, de egészséges is legyél!

 

Banner

 

A kuponkód használatával a rendszer automatikusan levonja a kedvezményt, kollégáink pedig belehelyezik a csomagodba a kézfertőtlenítő gélt, ha elérted a 10 000,- forintot.

 

Gondolom most Te is nagyobb figyelmet szentelsz a tisztaságra otthon és a munkahelyeden is. Kis családi vállalkozásként fontos számunkra a munkatársaink és Ti és a saját egészségünk ezért a kialakult helyzetre való tekintettel mi is rendszeresen fertőtlenítjük az irodánkat és külön fertőtlenítünk minden ékszert és órát a csomagolás előtt.

A raktáron lévő ékszereket az ékszer képének sarkában lévő zöld kis teherautó ikon jelzi.

 

 

Banner